Stan Loo

In oktober 2014 heb ik kennis gemaakt met Edward Rietbergen van Osteopathie Rietbergen. Hij heeft mij de mogelijkheid geboden om mijn eigen fysiotherapie praktijk te starten, een uitdaging die ik met beide handen heb aangegrepen.
Bmetric Fysiotherapie is een praktijk met een actieve visie! Sport, wielrennen in het bijzonder, is mijn passie en dit laat ik doorschemeren in mijn werk als fysiotherapeut. Samen met jou werk ik actief aan jouw gezondheid en creƫer samen een goede basis waarop je gezond en fit kunt verder leven.

Mijn ervaring als fysiotherapeut strekt zich uit over een breed scala van gezondheidsklachten. Mijn affiniteit ligt bij het behandelen van sportblessures en orthopedische klachten, denk hierbij aan knieklachten of schouderklachten. Ook lage rugklachten en nekklachten waarmee veel mensen te maken krijgen, vallen onder mijn expertise.

Zelf ben ik een actieve wielrenner en hardloper. Het beeld van een passieve fysiotherapeut past dan ook niet bij mij. Oefeningen en trainingen zullen altijd op de voorgrond staan, in combinatie met passieve technieken zoals massage of tapen krijg ik alle klachten effectief en blijvend verbeterd.

Stan Loo
Fysiotherapeut